word fan

droogkast

Droogkast kopen, condensatie, warmtepomp
 
enkele kwaliteitsmerken in droogkast:
AEG // Bauknecht // Bosch // Candy // Electrolux // Gorenje // Hoover // Hotpoint-Ariston // Indesit // LG // Miele // Panasonic // Samsung // Siemens // Smeg // Whirlpool // Zanussi
Drogen met stoom
T88840 AEG (droogkast)

T88840    
AEG
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Deze condensatiedroogkast van AEG-Electrolux gebruikt stoom om kreuken en geuren te verwijderen. Daardoor verbeteren de strijkresultaten met 30 % en vermindert de strijktijd met 50 %. Er zijn een zevental stoomprogramma's voor o.m. katoen en synthetische t-shirts en ook opfrisprogramma's die zijn bedoeld om kreuken en geuren (zoals sigarettenrook en keukengeuren) te verwijderen uit gedragen kleren. Die hoeven daardoor niet meteen gewassen te worden. Na elk droogprogramma gaan de controlelampjes voor de filter en voor het reservoir branden, zodat u niet vergeet om de filter te reinigen of de container leeg te maken. Energieklasse B: het verbruik voor katoen/kastdroog bedraagt 3,4kWh bij droogzwieren vooraf aan 1400 t/min.

elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Energieklasse
  A
  A - 20%
  A+
  A++
  A+++
  A-40%
  B
  C
Trommelinhoud
  5 kg
  6 kg
  7 kg
  8 kg
  9 kg
  10 kg

Droogkast van Samsung met A++ label
DV91H8000HW SAMSUNG (droogkast)

DV91H8000HW    
SAMSUNG
<  € 1049,- waar te koop
vergelijk
De droogkast die je hier ziet, is een top exemplaar dat energiezuinig (A++ label) aan de slag gaat met je wasgoed. Dit is een warmtepompmodel dat over een trommelinhoud van 9 kg beschikt, ruim voldoende plaats dus om dekbedovertrekken of tafelkleden optimaal te drogen.

De Crystal Blue deur geeft een unieke en classy look aan deze witte Samsung opvaller! Daarbij maak je gebruik van diverse handige droogprogramma's zoals ultra delicaat, wol, quick dry en sportkledij.

elektrozine.be
Modern ogende droogkast met jeans-programma
AQC9 4F5 T/Z1 (EU) HOTPOINT-ARISTON (droogkast)

AQC9 4F5 T/Z1 (EU)    
HOTPOINT-ARISTON
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Dit toestel van Hotpoint kan tot 9 kg wasgoed in één beurt drogen. Kies er een van de 16 programma's uit waaronder een opfris cyclus, wolprogramma of het specifieke jeans-programma. Deze laatste draagt zorg van je lievelingsbroeken door een speciale verwarming en draaibeweging om de kleuren te beschermen en de rek en vorm mooi te behouden.

Via het digitale display stel je alle mogelijke functies eenvoudig in.

elektrozine.be
Indesit droogkast met interessante energy saver
IDPE G45X A1 ECO EU INDESIT (droogkast)

IDPE G45X A1 ECO EU    
INDESIT
<  € 599,- waar te koop
vergelijk
Dat je met deze droogkast zowel bespaart op energie als in tijd, is een vast gegeven. Hoe gebeurt dit nu?

Dankzij de energy saver is er een laag verbruik, óók bij een kleine belading. De sensors meten het gewicht en stellen automatisch een optimaal verbruikniveau in door het energievebruik en de droogtijd aan te passen.

Daarnaast zijn er ook automatische sensoren die het droogniveau van de was detecteren en stoppen wanneer de kleding droog is.

A+
Inhoud: 8 kg

elektrozine.be
Droogautomaat van Bauknecht met SoftMove technologie
Excellence 7210 BAUKNECHT (droogkast)

Excellence 7210    
BAUKNECHT
<  € 499,- waar te koop
vergelijk
Dit droogapparaat van Bauknecht - trommelinhoud 7 kg - is mee met zijn tijd. Want naast het instellen van een eindtijd tot 12 uur en andere interessante programma's, kan je er zeker van zijn dat de was doeltreffend én met zorg gedroogd wordt! Hier zorgen de nieuwste technologieën namelijk voor:

De SoftMove techniek zorgt voor een alternerende trommelbeweging; hierdoor wordt elk kledingstuk behandeld. Daarnaast is er sprake van een Diagonale luchtstroom waarbij de drooglucht diagonaal van boven naar onderen door het wasgoed geblazen wordt en een gelijkmatig en snel droogresultaat als gevolg heeft.

Deze droogautomaat is een uitstekend apparaat voor jonge starters, met een duidelijk gebruikerspaneel en uitstekende resultaten!
Energieklasse: B

elektrozine.be
Met zorg voor je wasgoed: Siemens IQ500 condensatiedroogapparaat
WT46B202FG SIEMENS (droogkast)

WT46B202FG    
SIEMENS
<  € 549,99 waar te koop
vergelijk
Deze droogautomaat werkt via een vernieuwend motorconcept: het is een borstelloze magneetaandrijving die zal zorgen voor een kwaliteitsvol en duurzaam apparaat.

Wat we op dit toestel zien, is de vernuftige duoTronic elektronica. Met deze functie kan je het wasgoed precies drogen zoals je dat wilt: strijkdroog, kastdroog of extra droog. Daarbij maak je ook gebruik van speciale programma's zoals wol finish, outdoor, lingerie en Extra snel 40 min.

De trommel, die bekijken we ook van dichterbij: de structuur van deze grote trommel uit inox (8 kg) beschermt tegen alle types textiel. De SoftDry techniek behandelt je delicate kledingstukken met zorg.

elektrozine.be
Bauknecht droogapparaat met Ultimate Care technologie
Excellence HP 7422 BAUKNECHT (droogkast)

Excellence HP 7422    
BAUKNECHT
<  € 649,- waar te koop
vergelijk
Om erg voorzichtig met uw wasgoed om te springen, ontwikkelt Bauknecht deze specifieke Ultimate Care technologie. De sensoren van het systeem controleren de vochtigheid en temperatuur van de was. Nu worden de trommelbewegingen hierop aangepast. Je kleding wordt met andere woorden snel en ideaal gedroogd.

Ook je wollen goed is veilig in deze Bauknecht droogmachine: het programma WollePro gaat heel zacht te werk en zorgt ervoor dat je de kledingstukken onmiddellijk van de machine in de kleerkast kan opbergen.

Trommelinhoud: 7 kg
Energieklasse: A+

elektrozine.be
Droogkast Pure van Whirlpool met Wave Motion-technologie
Pure AC 7521 WHIRLPOOL (droogkast)

Pure AC 7521    
WHIRLPOOL
<  € 649,- waar te koop
vergelijk
Dit is een droogkast die alles in huis heeft om ideale resultaten te bekomen. Dat doet dit A++ model onder andere door de 6th Sense technologie die de vochtigheidsgraad binnenin de trommel meet en daar de droogcyclus op afstemt.

Omdat het wasgoed gelijkmatig verdeeld zou worden en gelijktijdig droog zou zijn, maakt Whirlpool gebruik van de Wave Motion; een techniek waarbij de rotatie van de trommel aangepast wordt om overal vocht te doen verdampen.

Dit Pure model is ook een stuk sneller! De 360° diagonale luchtstroom verdeelt warme lucht via nieuwe lifters en de achterzijde van de trommel. Je wasgoed is snel droog en voelt zijdezacht aan…

Droogkast op warmtepomp.
Laadvermogen: 7 kg

elektrozine.be
Droogkast van Hoover met energieklasse A-30%
VHC 980ATX-S HOOVER (droogkast)

VHC 980ATX-S    
HOOVER
<  € 749,- waar te koop
vergelijk
Aan de hand van een digit display ga je op dit Hoover toestel heel efficiënt de nodige functie gaan selecteren. Zo is er tevens een praktisch snelprogramma van 40 minuten. Ben je de hele dag het huis uit, maar wil je tegen 16u een zacht gedroogde was? Maak dan gebruik van de uitgestelde start tot 24u. Energiebewust apparaat, deze Hoover: je kiest hier voor een apparaat met een Energieklasse A-30%. Deze droogkast werkt met een warmtepomp en heeft een trommelinhoud van 8 kg.

elektrozine.be
Ruime warmtepompdroogkast (9 kg) met waterreservoir in deur
DYC 9913AX-S HOOVER (droogkast)

DYC 9913AX-S    
HOOVER
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
Handig zo'n waterreservoir dat aan achterkant van de deur bevestigd wordt en waarin alle condens opgeslagen wordt. Hierdoor kan je immers ten allen tijde zien hoeveel water het reservoir reeds bevat en kan je tijdig het reservoir verwijderen en ledigen, wat overigens zeer gemakkelijk gaat. Het reservoir is draagbaar en beschikt over een schenktuit. Naast de automatische programma's voor katoen en makkelijk strijken, zijn er nog een aantal speciale programma's op dit toestel beschikbaar: mix & dry, waarmee je zowel katoen als synthetische stoffen gelijktijdig kunt drogen (4 kg max), speciale shirts (3 kg max) voor allerhande hemden, een snelprogramma (2 kg max) van 40 min. waarmee je snel handdoeken en jeans kunt drogen en uiteraard ook een wolprogramma. Het toestel is bovendien zeer ruim, met zijn capaciteit van 9 kg. Energieklasse: A-40%.

elektrozine.be
Ruime warmtepompdroogkast (8 kg) met snelprogramma
EVOC 981AT-S CANDY (droogkast)

EVOC 981AT-S    
CANDY
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Deze ruime warmtepompdroogkast kan in één droogbeurt maar liefst 8 kilo wasgoed drogen. Het toestel past automatisch de droogtijd aan in functie van de vochtigheidsgraad van de belading dankzij zijn elektronische vochtmeting. Jij hoeft enkel de gewenste droogtegraad te selecteren: zeer droog, strijkklaar of kastdroog. Het toestel beschikt ook over enkele speciale programma's zoals een antikreukprogramma, een snel programma dat slechts 40 min. in beslag neemt en een programma specifiek voor hemden. Energieklasse: A-40%.

elektrozine.be
Condensdroogkast met unieke trommel
SDC3D819 SAMSUNG (droogkast)

SDC3D819    
SAMSUNG
<  € 669,- waar te koop
vergelijk
Deze condensatiedroogkast maakt gebruik van de unieke technologie Diamond Drum, waarbij de standaardwastrommel is vervangen door een wastrommel met een diamantvormig reliëfprofiel met verzonken afvoergaatjes. Deze structuur voorkomt dat jouw wasgoed blijft haken en zorgt er tegelijk voor dat je was op een veilige manier toch goed schoon wordt. Het toestel heeft een aantal specifieke droogprogramma's, zoals de antikreukfunctie, waarbij droogkast de warmte nog even laat doordraaien zodat kreuken voorkomen kunnen worden en aangepaste programma's per textielsoort. Met waterreservoir met zichtbaar niveau, zodat je het reservoir niet hoeft te openen om het waterniveau te controleren. Energieklasse B. Inhoud: 8 kg.

elektrozine.be
Condensatiedroogkast (9 kg) met waterreservoir in deur
DYC 8913BX-S HOOVER (droogkast)

DYC 8913BX-S    
HOOVER
<  € 549,- waar te koop
vergelijk
Deze condensatiedroogkast beschikt over een uiterst handig extraatje, bovenop zijn technologische basisuitrusting. Het toestel is uitgerust met een waterreservoir dat aan de achterkant van de deur bevestigd wordt en waarin alle condens opgeslagen wordt. Hierdoor kan je ten allen tijde zien hoeveel water het reservoir reeds bevat en kan je tijdig het reservoir verwijderen en ledigen, wat overigens zeer gemakkelijk gaat. Het reservoir is immers draagbaar en beschikt over een schenktuit. Naast de automatische programma's voor katoen en makkelijk strijken, zijn er nog een aantal speciale programma's beschikbaar: mix & dry, waarmee je zowel katoen als synthetische stoffen gelijktijdig kunt drogen, speciale shirts (3 kg max) voor allerhande hemden, een snelprogramma van 40 min. voor jeans en handdoeken, ... . Voorzien van een digitale display. Capaciteit: 9 kg. Energieklasse: B. Energieverbruik per jaar: 281 kWh.

elektrozine.be
vergelijk
EDH3886GDE ELECTROLUX (droogkast)
EDH3886GDE
ELECTROLUX
Warmtepomp
8 kg
<  € 799,99    
waar te koop
vergelijk
AZA-HP 7420 WHIRLPOOL (droogkast)
AZA-HP 7420
WHIRLPOOL
A++
Warmtepomp
7 kg
<  € 599,-    
waar te koop
vergelijk
WT47W560FG SIEMENS (droogkast)
WT47W560FG
SIEMENS
A++
Warmtepomp
8 kg
<  € 899,99    
waar te koop
vergelijk
WT45W530FG SIEMENS (droogkast)
WT45W530FG
SIEMENS
A++
Warmtepomp
8 kg
<  € 949,99    
waar te koop
Bekijk alle 129 - droogkast >>
elektrozine.be
  Koopgids: een stofzuiger kopen
Vergroot jouw kennis over stofzuigers met dit dossier. Met onze tips zorgen we ervoor dat je de juiste ...
  Fruit fantasy: verfrissend zomerse toetjes
Of je nu een taart bakt, ochtend kick-start bowl of sapje prepareert, het vieruurtje voor de kinderen ...
  Koopgids: stoomovens
Stoomkoken lijkt wel de trend van het jaar. Met stoom bereid je de lekkerste maaltijden met behoud van ...
  Lenteschoonmaak - het dossier
Laat een frisse lucht doorheen het huis blazen! Zet de ramen open, maak schoon schip met overvolle ruimtes ...
meer dossiers
  • Wolprogramma
    Met het wolprogramma kan je wol veilig drogen in een droogkast.
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Adegem // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // Arendonk // Asse // Asse (kobbegem) // Baardegem // Balen // Balen // Beerse // Belsele // Beringen // Betekom // Beveren // Blankenberge // Booischot // Boortmeerbeek // Boortmeerbeek // Bornem // Brakel // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Brussel // Brussel // Bruxelles // Buggenhout // Deerlijk // Deerlijk // Dendermonde // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Deurne // Diksmuide // Drieslinter // Dworp // Ekeren // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hamme // Hasselt // Herent // Herent (veltem-beisem) // Heusden-zolder // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Hove // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Kalken // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Lendelede // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Leuven // Lierde // Lochristi // Lommel // Lommel // Lommel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Meldert // Melle // Merchtem // Merelbeke // Merelbeke // Merksplas // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostduinkerke // Oostende // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schilde // Schriek // Sint- Job In't Goor - Brecht // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // Stevoort // Tervuren // Tessenderlo // Tielt // Tienen // Tienen // Tongeren // Tremelo // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waregem // Werchter // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :